Bemutatkozás

,,Lucian” Agroturisztikai Panzió – Jádremete Szállás, Erdélyi – Középhegység Szállás

A panzió egy gyönyörű környezetben helyezkedik el és előnyös szálláslehetőséggel szolgál az Erdélyi – Középhegységbe látogatóknak. A panzió Jádremete falujában található, a Nagyvárad és Kolozsvár közötti úton, az E60 - as Királyhágó felé vezető útnak a 18 km – es mérföldkőjénél a Jád - völgyében.

A panzió tökéletes választás azok számára akik kellemes és nyugodt környezetben szeretnék eltölteni a szabadságukat. Az Erdélyi - Középhegység csodálatos látványosságokkal és meseszerű tájakkal várja az ide látogatókat. A Lucian Panzió rusztikus berendesésű, azonban a vendégek kényelme érdekében modern felszerelésekkel is rendelkezik.

A panzió a nevezetes – Jádremete - karsztikus területén helyezkedik el, ennek köszönhetően a vendégek méltán élvezhetik a környező hegyek által nyújtott gyönyörű látványt, a csöndet, a friss levegőt, a nyugalmat illetve megismerkedhet néhany darabkájával a román hagyományoknak is. A panzió nagyon kedvezményes szállás árakat is biztosít a felejthetetlen élmények mellett.

Az újépítésű rusztikus panzióba érkező vendégek 1 illetve 2 ágyas szobákban szállhatnak meg. A panzió 13 személynek nyújt szálláslehetőséget, fürdőszobával, melegvízzel, TV-vel, internet wireless-el, nappalival, a gyerekeknek játszótérrel és medencével, nyári terasszal áll vendégeinek a rendelkezésre.

A Lucian Panzió a tökéletes szállás az Erdélyi – Középhegységbe látogatóknak Foglalja le akár most is szállását!
Szállás az Erdélyi – Középhegységben, Panzió az
Erdélyi – Középhegységben, Olcsó Szállás Erdélyben